Connect with us

Hír

A Rams nyerte a Super Bowlt!!!

A Los Angeles Rams nyert meg az 56. Super Bowlt, miután 23-20-ra megverte a Cincinnati Bengalst. 

Odell Beckham elkapott TD-je nyitotta meg a pontszerző akciókat, azonban a Rams elkapója még az első félidőben megsérült, ami nagyon fájó volt a Ramsnek a későbbiekben. Az első negyedben még egy Evan McPherson mezőnygólt könyvelhettünk el a Bengals részéről, majd a másodikban előbb jött Cooper Kupp elkapott hatpontosa, a kihagyott extra pont után pedig 13-3-ra vezetett a Rams 12 perccel a nagyszünet előtt.

Ezután viszont a Bengals következett. Előbb egy trükkös játék után a futó Joe Mixon passzolt TD-t Tee Higginsnek, majd Jessie Bates szerzett interceptiont, a harmadik negyed első játékából pedig Tee Higgins szerzett 75 yardos TD-t (habár itt volt egy be nem dobott facemask büntetés). Majd egy újabb Stafford interception következett (Awuzie szedte le) és azt követően egy McPherson mezőnygól, így 20-13 volt az eredmény a Bengalsnak 25 perccel a vége előtt.

Itt azonban a Cincinnati kifújt és csak négy puntra és egy utolsó turnover on downsra futotta tőlük a továbbiakban, Donaldék és Millerék szétszedték a támadófalat és megfojtották a támadásokat. No nem mintha a Ramsnek sokkal jobban ment volna, Odell Beckham hiányában nem ment a haladás a második félidőben, hiszen INT, mezőnygól és három punt volt a felmutatott mérleg a részükről.

A végén azonban sikerült összehozni egy jó drive-ot, Matt Stafford pedig kiosztott egy TD-passzt Cooper Kuppnak, ezzel átvette a vezetést a Los Angeles-i gárda, majd Aaron Donald negyedik kísérletre egy majdnem sackkel le is zárta a találkozót.

Az MVP végül Cooper Kupp lett, aki 8 elkapásból 92 yarddal és egy 7 yardos futással zárt. Matthew Stafford ezzel a sok évnyi detroiti szenvedés után Super Bowlt tudott nyerni első ramses évében.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2022-02-14 08:30

Megdöbbent, hogy nem Donald lett az MVP.
Magasan kiemelkedett az egész mezőnyből.
Donald nélkül szerintem jöttek volna a Cin firstdownok és a pontok.
Úgy érzem nélküle esélye se lett volna a Ramsnek.
A LAR támadó jatéka nagyon halvány volt.
Staffordot a második felidőben fájdalom volt nézni
A védelem tartotta életben a reményeket.

atis123Juve
atis123Juve
2022-02-14 06:11

Annak amúgy külön örülök, hogy Chase megégette párszor Ramsey-t. :D Bírom a csávót, de nem árt ha emlékeztetik arra, hogy ő is ember.

bjeela
bjeela
2022-02-14 05:24

Őszintén szólva nem örülök, mert Burrow nem volt jó. Az a 39,7-es QBR elég beszédes. És annak se örülök, hogy a falak közötti oltári minőségbeli különbségek döntötték el a meccset. És annak se, hogy kiesett Beckham, merakkor ez hamarabb eldől. Úgy lett, ahogy sejtettem, csak szorosabb lett. De így, hogy Burrow nem volt jó(önmagához képest) kevésbé fáj a szívem értük. Talán jövőre. Bár erősen csodálkoznék, mert elképesztően nagy a konkurencia.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x