Connect with us

Hír

A Rams nyerte a Super Bowlt!!!

A Los Angeles Rams nyert meg az 56. Super Bowlt, miután 23-20-ra megverte a Cincinnati Bengalst. 

Odell Beckham elkapott TD-je nyitotta meg a pontszerző akciókat, azonban a Rams elkapója még az első félidőben megsérült, ami nagyon fájó volt a Ramsnek a későbbiekben. Az első negyedben még egy Evan McPherson mezőnygólt könyvelhettünk el a Bengals részéről, majd a másodikban előbb jött Cooper Kupp elkapott hatpontosa, a kihagyott extra pont után pedig 13-3-ra vezetett a Rams 12 perccel a nagyszünet előtt.

Ezután viszont a Bengals következett. Előbb egy trükkös játék után a futó Joe Mixon passzolt TD-t Tee Higginsnek, majd Jessie Bates szerzett interceptiont, a harmadik negyed első játékából pedig Tee Higgins szerzett 75 yardos TD-t (habár itt volt egy be nem dobott facemask büntetés). Majd egy újabb Stafford interception következett (Awuzie szedte le) és azt követően egy McPherson mezőnygól, így 20-13 volt az eredmény a Bengalsnak 25 perccel a vége előtt.

Itt azonban a Cincinnati kifújt és csak négy puntra és egy utolsó turnover on downsra futotta tőlük a továbbiakban, Donaldék és Millerék szétszedték a támadófalat és megfojtották a támadásokat. No nem mintha a Ramsnek sokkal jobban ment volna, Odell Beckham hiányában nem ment a haladás a második félidőben, hiszen INT, mezőnygól és három punt volt a felmutatott mérleg a részükről.

A végén azonban sikerült összehozni egy jó drive-ot, Matt Stafford pedig kiosztott egy TD-passzt Cooper Kuppnak, ezzel átvette a vezetést a Los Angeles-i gárda, majd Aaron Donald negyedik kísérletre egy majdnem sackkel le is zárta a találkozót.

Az MVP végül Cooper Kupp lett, aki 8 elkapásból 92 yarddal és egy 7 yardos futással zárt. Matthew Stafford ezzel a sok évnyi detroiti szenvedés után Super Bowlt tudott nyerni első ramses évében.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group