Connect with us

Hír

A Packersnél optimisták Rodgers kapcsán, hajlandóak all-int is mondani

A Packers a legfrissebb hírek szerint hajlandó lenne arra, amire a Saints volt Drew Breesszel vagy a Bucs Tom Bradyvel, vagyis all-int mondani a Super Bowl győzelemre. Mindezt úgy, hogy egyrészt a legjobban kereső QB-vá tennék a regnáló MVP-t, másrészt úgy alakítanák át a már rosteren lévők szerződéseit, hogy a piacon is legyen esélyük a legnagyobb nevekre.

Rodgers korábban azt nyilatkozta, hogy nem szeretne egy újjáépülő csapatban játszani, az 53 millió dolláros cap túllépéssel rendelkező Packersre viszont többé-kevésbé ez vár, már amennyiben a szokásos módon állnak hozzá a dolgokhoz. Nem mintha ne lehetne ebből a -53 millióból akár +60 millió, a Saints simán eltüntetett tavaly egy 100+ milliós cap túllépést, de ehhez az is kell, hogy a menedzsment tudatosan feláldozza némileg a jövőt a jelenért. Eddig nem úgy tűnt, hogy a Packers erre hajlandó (pláne, hogy ott van az első körös Jordan Love a keretben), de úgy néz ki, hogy ez a hozzáállás megváltozik, Ian Rapoport szerint egy két éves, évi 45 millió dolláros hosszabbításnak is lehet realitása.

Az más kérdés, hogy egy rekord QB-szerződés nem feltétlenül illik bele az all-inbe, egy két éves, 90 millió dolláros fizetést még automatikusan megszűnő évekkel sem olyan egyszerű menedzselhetővé tenni. Brady és Brees speciel csak évi 25 millió dollárt keresett – igaz, nekik soha egy pillanatra sem volt veszélyben a pozíciójuk, így valamilyen szinten érhető, hogy Rodgers szeretne valamilyen biztosítékot a jövőjére nézve (bár korábban azt mondta, hogy nem érdekli a pénz).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!