Connect with us

Hír

A Ramsnél attól félnek, hogy elszakadt Odell Beckham ACL-e

A Rams megnyerte az 56. Super Bowlt, de van valaki, akinek nem lehet teljesen felhőtlen az öröme: Odell Beckham nem tudta végigjátszani a mérkőzést egy térdsérülés miatt és most több forrás is arról számolt be, hogy elszakadhatott az ACL-e. Ráadásul ugyanaz a térde sérült, amiben korábban kvázi minden elszakadt, így akár a karrierje is veszélyben lehet.

A korábbi első körös elkapó a clevelandi szenvedés után ismét megtalálta régi önmagát a Ramsnél és pillanatok alatt Matt Stafford egyik kedvenc elkapója lett. 12 meccsen 593 yardot és hét TD-t jegyzett, míg a rájátszásban négy mérkőzésen 21 elkapásból 288 yardot és két TD-t szerzett – az offense egyik legfontosabb láncszemévé vált, a sérülése majdnem a csapat bajnoki címébe került.

A 30 éves elkapónak tehát jó piaca lett volna, bőven 10+ millió dolláros szerződés üthette volna a markát. A sérülés miatt viszont biztos nem fog hosszú távú szerződést kapni (jó eséllyel nem gyógyul meg az alapszakasz kezdetére) és az sem valószínű, hogy 5-6 millió dollárnál magasabb fizetést ajánlanának neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group