Connect with us

Hír

A Ramsnél attól félnek, hogy elszakadt Odell Beckham ACL-e

A Rams megnyerte az 56. Super Bowlt, de van valaki, akinek nem lehet teljesen felhőtlen az öröme: Odell Beckham nem tudta végigjátszani a mérkőzést egy térdsérülés miatt és most több forrás is arról számolt be, hogy elszakadhatott az ACL-e. Ráadásul ugyanaz a térde sérült, amiben korábban kvázi minden elszakadt, így akár a karrierje is veszélyben lehet.

A korábbi első körös elkapó a clevelandi szenvedés után ismét megtalálta régi önmagát a Ramsnél és pillanatok alatt Matt Stafford egyik kedvenc elkapója lett. 12 meccsen 593 yardot és hét TD-t jegyzett, míg a rájátszásban négy mérkőzésen 21 elkapásból 288 yardot és két TD-t szerzett – az offense egyik legfontosabb láncszemévé vált, a sérülése majdnem a csapat bajnoki címébe került.

A 30 éves elkapónak tehát jó piaca lett volna, bőven 10+ millió dolláros szerződés üthette volna a markát. A sérülés miatt viszont biztos nem fog hosszú távú szerződést kapni (jó eséllyel nem gyógyul meg az alapszakasz kezdetére) és az sem valószínű, hogy 5-6 millió dollárnál magasabb fizetést ajánlanának neki.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-02-15 09:46

Kb non-contact volt a sérülés, az ilyenek szoktak igazán alattomosak lenni. Ugyanakkor van ideje gyógyulni, nem kell kapkodni. Megmutatta, hogy Clevelandet elhagyva még mindig elit teljesítményre képes, így ha a Rams nem hosszabbít, akkor mehet ahol sikert szimatol.

LG
LG
2022-02-15 06:26

Kis mohó volt, ha elfogadta volna a Packers alamizsnáját, akkor vasárnap nem sérül le, mert a SB-t a kanapéval nézte volna.
Persze remélem még fog játszani!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x