Connect with us

Hír

Brady a visszatérésről: Soha ne mondd, hogy soha

Tom Brady korábban azt mondta, hogy 45, vagy akár 50 éves koráig is játszana, így sokakat meglepetésként ért, hogy már ilyen fiatalon, 44 évesen bejelentette visszavonulását. Vajon lehet visszaút? Látjuk még a pályán a G.O.A.T.-ot? Erre a kérdésre válaszolt a Let’s Go Podcastben.

“Meglátjuk. Soha ne mondd, hogy soha, de mindeközben nagyon, nagyon jól érzem magam a döntésemmel kapcsolatban. Azt nem tudom, hogy hat hónap múlva hogyan fogok érezni, akár változhat is, de a legnagyobb valószínűség szerint nem fog. Mindig a lehető legjobb döntést próbálom hozni az adott pillanatban, így tettem múlt héten is. Ismétlem, nem akarom ezt visszacsinálni, de mindeközben realistának kell lenned és sosem tudod, milyen kihívások jönnek még az életben. Imádtam focizni, de most kíváncsian várom, milyen más dolgokat tudok még csinálni.”

Ha már Brady ezt az időtávot emelte ki, hat hónap múlva kezdődik az edzőtábor, Brett Favre pedig épp erre tért vissza 15 évvel ezelőtt – akkor őt a Packers elcserélte a Jetshez. Persze ez Brady kapcsán nem jelent semmit, és úgy kell kezelnie mindenkinek, mint aki sosem játszik már az NFL-ben, de azért nem zárta ki 100 százalékosan ennek a lehetőségét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!