Connect with us

Hír

Davante Adams bő egy hónapja nem hallott a Packers felől

Nagyon nincs könnyű helyzetben a Packers, ugyanis két legnagyobb sztárja is távozóban van. Természetesen az Aaron Rodgers-Davante Adams duóból az előbbi lenne a fontosabb, de úgy tűnik, hogy a csapat nem akar addig foglalkozni a sztárelkapóval, amíg a regnáló MVP nem dönt a sorsáról.

A Milwaukee Journal Sentinel információi szerint a Packers és Adams egyáltalán nem beszélt egymással egy potenciális új szerződésről a szezon vége óta, vagyis bő egy hónapja (a csapat még január közepén kapott ki a rájátszásban a 49erstől). Jó eséllyel így nem is lesz megállapodás a szabadügynökpiac kezdetéig (Adams állítólag évi átlag 30 milliót szeretne) és emiatt abszolút elképzelhető a franchise tag használata a csapat részéről.

A Packers pocsék anyagi helyzetben van és szinte kizárt, hogy Adams lejjebb adna az igényeiből, ha Rodgers nem marad (bár jó eséllyel még az irányító maradása esetén is rekordszerződést fog kapni). Ezzel együtt a csapat nem nagyon engedheti meg, hogy ingyen elveszítse a tavaly 123 elkapásból 1553 yardot és 11 TD-t szerző ligaelit elkapót, így végső esetben a tag+trade opciónak is van realitása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!