Connect with us

Hír

JC Jackson nem fog holdoutolni, ha franchise taget kap

Már lehet franchise taget tenni a játékosokra, az egyik legesélyesebb jelölt pedig a Patriotsban játszó JC Jackson. A cornert ugyanakkor nem zavarja a dolog: bár szerinte végre meg kell fizetni “Mr. INT-t”, de ha végül csak franchise taget kap, akkor sem fog panaszkodni vagy holdoutolni.

A 26 éves corner 2018-ban draftolatlanként került a Patriotshoz, de nagyon hamar a kezdőben találta magát. Az elmúlt négy évben 3125 snapen volt a pályán és mindig minimum átlag feletti teljesítményt nyújtott – sőt, a játéka nagyon közel volt az elit szinthez. Karrierje során még soha nem engedett az ellenfelek irányítóinak 54,7 százalékos pontosságnál jobbat és átlag a felé szálló labdáknak csak az 51,8 százalékából lesz elkapás. 10 engedett TD mellett 25 leszedett és 28 leütött labdánál tart, mindössze 50,5-es passer ratinggel dobálnak rá, ami félelmetes.

A piacon a minimum 18 millió dolláros éves fizetés teljesen reális lehet az eddigi pályafutása alatt mindössze 5 millió dollárt kereső védőnek. A franchise taggel várhatóan $17,3 milliót keresne 2022-ben, de jövőre ismét szabadügynök lenne.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group