Connect with us

Hír

Josh Allen jelöltje lett a Bills új támadókoordinátora

Nem tartott sokáig, hogy a Bills megtalálja az új támadókoordinátorát: a csapat QB-edzője és Josh Allen fő jelöltje, Ken Dorsey hívja majd a támadójátékokat Buffalóban, jelentette be a csapat.

Az egyetemen meglehetősen sikeres irányítónak számító Dorsey annak idején játékosként is megpróbálkozott az NFL-ben, de többek között a gyenge karja miatt csak a 7. körben választotta ki a 49ers a 2003-as drafton. Három évig volt a csapat tagja, majd még ugyanennyi időt eltöltött a Brownsban is, mielőtt kikopott a ligából. Ennyi idő alatt 408 passzkísérlete volt, amiből 214 lett jó 2082 yardért, nyolc TD-ért és 18 INT-ért.

Edzőként először 2013-ban kapott állást: Cam Newton QB-edzője lett a Panthersnél. 2017-ig töltötte be ezt a pozíciót, majd elment az egyetemre front office munkát végezni. Az NFL vérkeringésébe 2019-ben került vissza, amikor a Bills felajánlotta neki a QB-edző pozíciót. Brian Daboll mellett neki is óriási szerepe volt abban, hogy Josh Allen egy bustnak tűnő irányítóból a liga egyik legjobbja legyen, most pedig az oldalvonal mellett is bizonyíthat.

Állítólag Daboll is vitte volna magával ugyanerre a posztra New Yorkba, de érthető módon inkább Josh Allen mellett döntött Daniel Jones helyett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!