Connect with us

Hír

McVay visszavonulhat a Super Bowl után?

Sean McVay szakmai élete legnagyobb meccsére készül, aztán pedig magánélete legfontosabb nyarára, ugyanis meg fog házasodni. Ennek kapcsán pedig elgondolkodott azon, hogy mindössze 36 évesen abbahagyja az edzősködést és inkább a televíziózásban folytassa karrierjét, hogy egy jobb munka-élet egyensúlyt tudjon kialakítani.

“Imádom ezt csinálni, igazi szenvedély, de ugyanakkor láttam a közeli barátaimon, akár edzőkön, akár játékosokon, hogy mivel jár. Nyáron megházasodok, családot szeretnék, mindig is arról álmodtam, hogy apuka legyek. Meg szeretném találni a kellő egyensúlyt. Tényleg nem tudom. Azt tudom, hogy imádom a focit, de egy ponton meg kell kérdezned magadtól, hogy mit is akarsz valójában elérni. Én pedig családot szeretnék és időt akarok velük tölteni.”

– mondta a Rams főedzője az ESPN-nek, miután arról viccelődött, hogy nem fogja megélni a 60 éves kort, ha így folytatja.

Az ESPN és a PFF insiderei is beszámoltak arról, hogy már korábban, a szezon közben is hallottak olyan hangokat, hogy McVay lehet inkább televíziós elemzőként képzeli el a jövőjét és hasonló utat járna be, mint Jon Gruden, aki alatt edzősködött is Tampában még 2008-ban.

Az biztos, hogy a tévés élet sokkal jobb egyensúlyt képes teremteni, mint az edzői lét. Ha a Rams megnyeri a Super Bowlt holnap este, akkor reális forgatókönyv lehet, hogy McVay visszavonul az ezdősködéstől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!