Connect with us

Hír

Beckham a piaci áránál olcsóbban is maradna a Ramsnél

Odell Beckham kierőszakolta a kivágását Clevelandből, majd megtalálta a tökéletes helyet magának, ahol nem kell a legnagyobb sztárnak lennie, ahol kibontakozhat a pályán és ahol a jó játék mellett jól is szórakozhat. Úgyhogy nem meglepő, hogy nem rohan továbbállni a holtszezonban. Az elkapó hamarosan szabadügynök lesz, de elmondása szerint inkább maradna, mint hogy a nagy pénzt kergesse.

Tegnap arról kérdezték a Super Bowl helyszínén, hogy hozna-e áldozatot pénzügyileg, hogy javítsa az esélyeit a maradásra.

“Igen, persze. Természetesen. Egyelőre ennek a meccsnek a megnyerésére akarok koncentrálni, utána meg úgyis jön minden magától. De ez a hely nagyon tetszik, mintha otthon lennék.”

– mondta OBJ, via NFL.com.

Lerí egyébként róla, hogy élvezi a játékot, élvezi az életet, és ezt többen is megjegyezték neki, ő pedig örül, hogy ez látszik, mert tényleg így van – ráadásul most már bármelyik pillanatban apuka is lehet.

A Rams persze nem lesz egyszerű helyzetben a holtszezonban, ugyanis bő 13 millió dollárral a fizetési plafon felett van jelenleg a gárda, így Beckhamet sem lesz könnyű újraigazolni. Lehet, hogy Woods visszatérésével kisebb szükség is lenne rá, de azt megmutatta a rájátszásban felpakolt 236 yardjával is, hogy nagyon is hasznára tud lenni a csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!