Connect with us

Hír

Odell Beckhamnek és Van Jeffersonnak is bármelyik pillanatban megszülethet a gyermeke

Odell Beckham élete meccsére, első Super Bowljára készül, mindeközben magánélete egyik legfontosabb pillanata is bármikor bekövetkezhet, ugyanis barátnője, Lauren Wood bármikor, akár ma is megszülheti első gyermeküket. OBJ ráadásul nem tudja még, hogy mit csinálna, ha döntenie kellene, hogy a Super Bowlt vagy gyermeke születését válassza. És nem is akar erre gondolni.

“Ne árasszátok ezeket az energiákat a szombattal vagy a vasárnappal kapcsolatban. Szerintem Istennek más terve van. Nem szeretném ezt a Super Bowl alatt. Látni szeretném a gyerekem születését, úgyhogy készenlétben állok.”

– mondta még tegnap a New York Postnak Beckham, aki hozzátette, hogy nem tudja, hogyan fog dönteni, ha esetleg eljönne a pillanat, így tehát nem zárhatjuk ki teljesen, hogy kihagyja a nagydöntőt.

Hasonló helyzetben van egyébként a Rams másik elkapója, Van Jefferson is, ugyanis az ő gyermeke is bármelyik nap megszülethet – neki a második lesz. Felesége, Samaria Jefferson egész évben nem hagyott ki hazai meccset és most sem tervez.

“Próbálok majd nyugodt maradni és imádkozom, hogy ne folyjon el a magzatvíz.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!