Connect with us

Hír

McDaniels lerabolja a Patriots edzői stábját

A Raiders nagyon ráment idén a Patriots-vonalra, hiszen a general manager Dave Ziegler és a főedző Josh McDaniels is New Englandből érkezett Las Vegasba. Ezáltal várható volt, hogy több segédedző is követi majd McDanielst a Raidrshöz, ami így is lett, a támadóoldali stábot alaposan lerabolta korábbi munkaadójától.

A Raiders támadókoordinátora Mick Lombardi lesz, aki az utóbbi két évben az elkapókat edzette a Patriotstnál, előtte pedig segéd QB-edző volt. Az irányítóedző Bo Hardegree lesz, aki ugyanezt a feladatot látta el New Englandben tavaly. A támadófalat pedig Carmen Bricillo fogja trenírozni, aki ugyanezt csinálta a Patriotsban is, miután átvette a feladatokat Dante Scarnecchiától.

Tetőzve a Patriots problémáit a hírek szerint Ivan Fears futóedző visszavonul, tehát eléggé megfogyatkozott a támadóoldali stáb, jelenleg mindössze öten alkotják (Vinnie Sunseri (OL), Troy Brown (WR/KR), Nick Caley (TE/FB), Billy Yates (OL) és Joe Judge).

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2022-02-13 09:34

Hiába, kell ide Adam Gase.

bjeela
bjeela
2022-02-13 07:59

Azé az a nagyon durva, hogy BB annak ellenére, hogy jobbára rendszeresen szétkapták az edzői stábját képes volt konstans jó eredményeket hozni. Csodálnám, ha ez most sikerülne, mert ilyen durván már rég fosztották ki az öreget és a támadók kezdhetnek egy új játékstílust megtanulni a tökömtuggya kitől.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x