Connect with us

Hír

Sportfogadási stratégia: Sportfogadás: Hogyan nyerj a sportfogadásban

Bár a sportfogadásban semmi sem biztos, sok fogadó mégis következetesen nyer a fogadásaival. Néhány profi fogadó a sportfogadásból él. Ez tehát azt jelenti, hogy te is szép summát kereshetsz, ha ismered a megfelelő stratégiát. Kezdetnek számos online forrás létezik, mint például a fogadasok.com, amelyet a fogadók felfedezhetnek, hogy betekintést nyerjenek a sportfogadásba.

Ha belevágunk a sportfogadásba, először is érdemes megismerni a játékban alkalmazott alapvető stratégiákat. Ezen stratégiák követése javítja a fogadások azonnali és hosszú távú nyerési esélyeit. Mik is ezek a stratégiák?

– Bankroll menedzsment

A sportfogadási kaland sikere a jó bankroll-kezeléssel kezdődik. A bankroll az a pénz, amelyet félretettél a szerencsejátékra. Ez az a pénz, amit megengedhet magának, hogy elveszítsen, ha elveszíti a fogadását. A szerencsejátékok első szabálya, hogy soha ne fogadj olyan pénzzel, amit nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszíts. Mint korábban említettük, a sportfogadásban nincs bizonyosság.

Még a legjobb profi fogadók is veszítenek néha-néha. Ezért hozzon létre egy bankrollt, mielőtt egyáltalán fogadni kezdene, és általános szabály, hogy soha ne tegyen fel többet, mint a bankrollja 1-5%-át egy alkalommal. Ez azt jelenti, hogy ha a bankrollod 2000 dollár, akkor csak 20-100 dollárral szabad fogadnod egy alkalommal. Idővel növelheted a bankrollodat, de ügyelj arra, hogy ne tegyél be olyan pénzt, amit nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszíts.

– Soha ne fogadjon érzelmekkel

A fogadáshoz minden érzékszervednek épségben kell működnie. Soha ne fogadjon, amikor túlságosan boldog vagy szomorú. Az érzelmek nem jönnek be a szerencsejátékba. Ha érzelmeket teszel bele, akkor nagy katasztrófa felé tartasz.

Soha ne engedje, hogy bármilyen érzelem befolyásolja az ítélőképességét, amikor sportfogadásra vagy bármilyen szerencsejátékra fogad. Ha éppen vesztes szériában van, ne folytassa a fogadást, hogy kiegyenlítse a veszteségeit. Ehelyett tartson szünetet, és hagyja el a sportfogadás színterét. Tiszta fejjel és tiszta elmével tegye meg a következő fogadását.

– Kutasson! Kutasson! Kutatás!

Ez egy nagyon fontos stratégia, amikor sportfogadásról van szó. El kell végezned a kutatásodat, és meg kell értened a játékot, amire fogadni szeretnél, mielőtt egy centet is beteszel. Persze lehet, hogy a megérzésed beválik, de legtöbbször csalódhatsz.

Ha profitálni akarsz a sportfogadásból, akkor kutatnod és tanulmányoznod kell a játékot, a csapatot és más olyan tényezőket, amelyek hozzájárulhatnak a mérkőzés kimeneteléhez.

– Vásárolja meg a legjobb vonalat

Ajánlott, hogy több online fogadóirodánál is legyen számlája. Így többféle lehetőség közül választhat. Szánjon időt arra, hogy a sportfogadóknál a legjobb vonalakat vásárolja meg, mielőtt fogadást kötne. Ez biztosítja, hogy maximalizálja a fogadásait, és javítsa a nyerési esélyeit.

Következtetés

Ezek a legjobb stratégiák, amelyek segítenek a sportfogadási kalandodban. Bár mindegyik stratégia fontos, az első hely, ahol kezdheted, a bankrollod kezelése. Ha nem vagy fegyelmezett a pénzkezelésben, a sportfogadás rossz vállalkozás lehet számodra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!