Connect with us

Szabadügynök

Tartani kell a lépést – Titans FA-kitekintő

A Titans évről-évre pozitív meglepetéseket okoz a ligában, idén az AFC első kiemelésig meneteltek úgy, hogy a legjobb játékosukat elvesztették a szezon felénél. Ennek megfelelően Mike Vrabel teljesen megérdemelten kapta meg a legjobb edzőnek járó elismerést, de alighanem a mester ennél már többre vágyik. Egészen pontosan a főcsoportdöntőbe vagy a Super Bowlba való bejutásra. Ehhez pedig még láthatóan hiányzik valami, amit talán a szabadügynöpiacon kaphatnak meg.

Cap helyzet

Könnyű dolguk azonban nem lesz, mert jelenleg 7 millió dollárral vannak a sapka felett, tehát szemmel látható pénzösszeg eléréséhez áldozatokat is kell hozni. Kezdjük talán a támadófallal, mert talán itt lehet a legnagyobb mozgolódás. Az offensive line kulcsfontosságú a Titans esetében (surprise), de talán ez úgy érthető a csapatnál, hogy speciálisán az egységbe illő játékosokat kell keresünk. Még Henry kiesése után is víz felett tudták tartani a futójátékot és bár passzblokkolásban vannak hiányosságai az egységnek, azért összeségében az egész évre tekintve nem volt rossz a teljesítményük.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!