Connect with us

Hír

A 49ers és a Rams kapta a legtöbb kompenzációs draft picket

Az NFL tegnap este bejelentette, mely csapatok kaptak kompenzációs pickeket a 2022-es draftra. Mennyiségileg a 49ers és a Rams járt a legjobban, mindkét NFC West csapat öttel gazdagadott (ebben benne vannak azok a cetlik, amiket kisebbségi edzők/GM-ek kineveléséért kaptak), míg a legmagasabb cetlit a Lions kapta.

A Lionst Kenny Golladay elvesztése miatt kompenzálta a liga a legmagasabb kompenzáció pickkel, míg a Saints kapta a második legmagasabbat Trey Hendrickson eligazolása miatt. Ezzel véget is ért a játékosok után járó harmadik körös kompenzációs pickek sora: a Browns, a Ravens, a Saints, a 49ers és a Rams pickjei azért jártak, mert kineveltek egy kisebbségi főedzőt/general managert.

Ez utóbbiban egyébként a 49ers a legnagyobb király, ugyanis már hat cetlit gyűjtött az új szabálynak köszönhetően: 2-2-t Robert Saleh (Jets HC), Martin Mayhew (commanders) és Mike McDaniel (Dolphins HC) után. Ebből egyet már tavaly felhasználhatott a csapat, a maradék ötöt pedig 2-2-1 felosztásban fogja megkapni 2022 és 2024 között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!