Connect with us

Hír

Baker Mayfieldet akkor is elcserélheti a Browns, ha nem szerzi meg Watsont

A Browns beszállt a Deshaun Watsonért folytatott versenybe, tegnap találkoztak is az irányítóval, ez pedig elég egyértelműen jelzi, hogy tovább szeretnének lépni QB poszton és nem Baker Mayfielddel tervezik a jövőt. A korábbi 1/1-es irányító nem lesz a Texansnak adott csomag része, ellenben a Browns akkor is elcserélheti Mayfieldet, ha nem szerzi meg Watsont – erről számol be Mary Kay Cabot.

És erről árulkodik Mayfield tweetje is, amelyben a sok bizonytalanság közepette köszönetet mond Cleveland városának és a szurkolóknak az utóbbi négy évben nyújtott támogatásukért.

Mayfield idén a teljesen garantált, $18,86 milliós ötödik éves opciója alatt fog játszani, a kérdés csak az, hogy melyik csapatnál. Egy cserével ezt az egész összeget megspórolhatja a Browns és ennyit kell majd átvennie az érte trade-elő csapatnak. Várhatóan egész jó ellenértéket kaphat érte a Cleveland, hiszen vannak még QB-hiányos csapatok, Mayfield is mutatott már nagyon jó játékot és a tavalyi teljesítménye nem tükrözi hűen a játékát, hiszen egész évben több komoly sérüléssel is küzdött. Nyilván nem sztárirányító, de ott van a 32 legjobb közt a ligában.

A leginkább a Colts és a Panthers ácsingózik irányító után (Carolinában külön vicces lenne a Darnold vs. Mayfield csata az edzőtáborban), de a Seahawkst se hagyjuk ki az egyenletből, főleg hogy voltak olyan hangok a 2018-as draft előtt, hogy a Seattle odaadná Russell Wilsont, hogy megkapja az 1/1-es picket a Brownstól és kiválassza Mayfieldet.

Az mondjuk egy jó kérdés, hogy ha Watsont nem szerzi meg a Browns és Mayfieldet elcseréli, akkor kivel tervezi a 2022-es évet QB fronton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!