Connect with us

Hír

A Bengals kivágott, a Lions leigazolt egy korábbi első körös cornerbacket

A Minnesota Vikings három cornerbacket is draftolt az első körben 2015 óta, azonban egyikük sincs már a csapatnál. Most kettejükről is friss hírek érkeztek, ugyanis Trae Waynest kivágta a Bengals (a csapat hivatalos bejelentése szerint), Mike Hughest pedig leigazolta a Lions (Doug Kyed információi szerint).

Waynes 2020-ban szabadügynökként került a Bengalshoz, de az egész évet kihagyta mellizom-szakadás miatt, tavaly pedig mindössze öt meccsen tudott pályára lépni combhajlító-sérülés miatt. Nem volt tehát meglepő a kivágása, hiszen $10,8 milliót szabadított fel ezzel a lépéssel a csapat ($5 millió halott pénz benyelése mellett), inkább az volt furcsa, hogy eddig vártak ezzel.

Hughesnak sem volt szerencséje a sérülésekkel karrierje során, hiszen három év alatt csak 24 meccsen játszott a Vikingsban, onnan a Chiefshez cserélték tavaly és végre végigjátszotta az évet. Most egy évre maximum $3,5 millióért került Detroitba, ahol csatlakozik többek közt Amani Oruwariye-hez, Jeff Okudah-hoz és Ifeatu Melifonwuhoz a CB-k közt. Hughes a szélen és a slotban is tud játszani egyébként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!