Connect with us

Hír

Elkapót igazolt az Eagles, safetyt tartott meg a Cowboys

Az NFC Eastben is volt egy kis mozgolódás tegnap, az Eagles elkapót igazolt (a csapat bejelentése alapján), míg a Cowboys megtartotta tavaly kiválóan teljesítő safetyjét (Jeremy Fowler információi szerint).

A Sasok Zach Pascalt szerződtették egy évre a Coltstól, azaz Nick Sirianni korábbi csapatától, tehát a főedző jól ismeri. Tavaly a snapek 78 százalékán pályán volt, de csak 384 yard és 3 TD került a neve mellé, karrierje során 1938 yard és 16 TD jött össze neki. Érdekesség, hogy a PFF-nél a kvalifikáló 94 elkapóból a 94. legjobb értékelést kapta – ő veszi át jelen állás szerint a harmadik számú elkapó szerepét Jalen Reagortől, aki a 91. helyen zárt ugyanezen a listán.

A dallasiak megtartották Jayron Kearse-t, aki két évre $10 millióért írt alá, plusz még $1 milliót kereshet ösztönzőkkel. A 28 éves védő tavaly a snapek 88,1 százalékán a pályán volt, 101 tackle-t és 2 INT-t szerzett, fontos eleme volt a védelemnek, így várható volt a visszaigazolása. Kearse-t a Vikings draftolta 2016-ban a hetedik körben, két éve a Lionsnél is lehúzott egy szezont, tavaly pedig mindössze 1,1 millióért írt alá a Cowboyshoz, ahol meghálálta a bizalmat és most sokkal gazdagabb is lett emiatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!