Connect with us

Hír

A Bengals leigazolta La’el Collinst

A Bengals a támadófala miatt veszítette el a Super Bowlt, így most Cincinnatiben mindenki azon dolgozik, hogy egy jó fal legyen Joe Burrow előtt. Ennek a törekvésnek a keretein belül érkezik most a Cowboystól kivágott La’el Collins 3 évre, írja Ian Rapoport és Mike Garafolo. A PFT szerint gyakorlatilag egy két éves $20 milliós szerződésről van szó, ami nagyjából megegyezik azzal a pénzzel, amit a Cowboystól kapott volna kivágása előtt.

Collins egy kiváló RT, de a pályán kívül vannak furcsa ügyei. A 2016-os drafton például azért lett draftolatlan, mert nem sokkal a játékosbörze előtt a rendőrök kihallgatták a terhes ex-barátnőjének megölésének ügyében (igaz, nem gyanúsítottként), ami után kijelentette, hogy ha valaki kiválasztja a hátsóbb körökben, akkor kiüli az egész szezont. Így került a draft után a Cowboyshoz, ami adott is neki 2019-ben egy 5 éves, 50 millió dolláros szerződést.

Az elmúlt két szezonban viszont a lehetséges 33 meccsből 21-et kihagyott sérülések és eltiltások miatt (nem jelent meg az előírt drogteszteken), illetve állítólag a csapat edzőivel is megromlott a viszonya. A Cowboys megpróbálta elcserélni, de senki sem akarta átvenni a szerződését, így végül kivágta a csapat.

Mindezek ellenére nagy fogás a Bengalsnak, ugyanis futás- és passzblokkolásban is kiváló, óriási hiányposztra érkezik és nyáron lesz csak 29 éves. Ted Karras és Alex Cappa mellett ő a harmadik támadófalember, aki kezdőnek érkezik Cincinnatibe, Joe Burrow boldog lehet.

A Panthers, a Patriots és a Broncos érdeklődött még iránta komolyabban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!