Connect with us

Hír

Rövidhírek: Penny marad a Seahawksban, Littleton a Panthersé, megtartotta linebackerét a Texans

Rövidhíreink következnek.

A Seahawks újraigazolta a futó Rashaad Pennyt, aki egy évre $5,75 millióért írt alá, plusz még 750 ezer dollár ösztönzőt is megszerezhet – írja Ian Rapoport. A korábbi első körös running back három és fél éven át nagy bustnak nézett ki, viszont tavaly a szezon végén kiválóan játszott.

A Panthers leigazolta a Raiderstől kivágott linebackert, Cory Littletont egy évre $2,6 millióért – írja Tom Pelissero. A 28 éves játékos így korábbi egyetemi csapattársával, Shaq Thompsonnal állhat össze újra az LB-sorban. A Raidersnél töltött két éve nem sikerült valami jóra, de előtte a Ramsnél két jó szezonja is volt.

A Texans újraigazolta a linebacker Kamu Grugier-Hillt egy évre $4 millióért – írja Aaron Wilson. Grugier-Hill tavaly berobbant a csapatnál, hiszen 108 szerelést jegyzett, köztük 13 negatív yardosat. Az LB-t még a Patriots draftolta 2016-ban a hatodik körben, de ott egy snapet sem játszott végül, majd négy évet húzott le az Eaglesnél, onnan Miamiba majd Houstonba vezetett az útja.

A legjobb elérhető játékos a piacon jelenleg a tackle Terron Armstead, aki iránt a Dolphins érdeklődik a leginkább, egy látogatásra is elhívták, vélhetően azzal a szándékkal, hogy ne engedjék onnan tovább. Ezek alapján akár ma is megegyezhetnek a felek.

Egy másik kiváló left tackle, Duane Brown is keresi új csapatát, ami a Carolina Panthers lehet, hiszen hozzájuk megy látogatóba. Hasonló a helyzet, mint Armsteadnál, nem lenne meglepő egy megállapodás a mai napon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!