Connect with us

Hír

A Bills Rob Gronkowski iránt érdeklődik

Rob Gronkowski egyelőre nem követte Tom Brady példáját és nem vonult vissza, sőt több forrás szerint is aktívan edz és próbálja formában tartani magát. Ennek fényében nem meglepő a TheAthletic.com riportja, mely szerint a Bills szívesen leigazolná a tight endet, ha végül a folytatás mellett döntene.

A lassan 33 éves támadó négyszeres Super Bowl győztes, két csapattal is a csúcsra jutott és mindent elért, amit csak lehetett. A tankjában viszont még így is maradt, tavaly is volt 55 elkapása 802 yardért és hat TD-ért az alapszakaszban, illetve további kilenc elkapása, 116 yardja és egy TD-je a rájátszásban. Még mindig a jobb tight endek közé tartozik, még ha már nem is bír végig játszani egy teljes szezont.

A Billsnek van egy ígéretes tight endje Dawson Knox személyében, aki tavaly 49 elkapásból 587 yardot és kilenc TD-t szerzett az alapszakaszban, illetve hét elkapásból 98 yardot és két TD-t a rájátszásban. Őt és Stefon Diggset leszámítva ugyanakkor nem olyan erős a skill playerek felhozatala Buffalóban, Gronkowski bőven elférne abban a támadósorban. A hírek szerint 7-10 millió körül lehet a piaci értéke, a magasabb számban már ösztönzők is benne lehetnek.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mark Molnar
Mark Molnar
2022-03-03 09:05

fuggetlen kocadrukkerkent nem ertek tulzottan a sporthoz, plane nem a felkeszuleshez, de mennyit jelenthet a csapat tobbi TE-je szempontjabol, hogy a valaha volt egyik legjobb TE mellett dolgoznak? es a tobbi jatekos? tanulhatnak-e tole pusztan amiatt, hogy egyutt edzenek, egyutt jatszanak, egyutt leteznek? mennyi hajlandosag kell a veteran reszerol az ismeretek, tippek, trukkok atadasara? a kezdok reszerol nyilvan megvan a hajlandosag a fejlodesre, hisz profik es jovore – es jovore, es jovore – szeretnenek ugyanebben a ligaban jatszani, egyre magasabb szinten, egyre magasabb dijazasert.

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
2022-03-03 07:26

Legalább visszaadja a műfütyiket, amit bedobáltak neki…

Zsolt75
Zsolt75
2022-03-03 06:41

Ráadásul 17 mérföldre a Highmark Stadiumtól született.

csak ezt ne
csak ezt ne
2022-03-04 05:52

Teljesen érthető lenne ha hazamenne. Ha egyszer odahaza nem ősellenségként tekintenének rá. Nem is kérdés, hogy hamar megkedvelnék a játékát, ha az ő mezükben játszana. Nyilván már nem az aki csúcsformájában volt, de azért még sokat lendíthetne a Bills játékán.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-03-03 19:26

Knox szezonja nagyon rendben volt. Amúgy Gronk jó blokkoló is, amit az elkapó statok nem mutatnak meg. Kérdés, hogy Tomi nélkül mennyire motivált, főleg, hogy az egész csávó maga rock and roll. Hülye is hozzá, pénze is van, minden más csak móka.

Péter Polgár
Péter Polgár
2022-03-03 17:02

Adnám!

atis123Juve
atis123Juve
2022-03-03 14:20

Hát a Billsben már nagyon nem tetszene. Buccs, ok, de csoport riválishoz? Akkor már inkább menjen a Bengalshoz.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x