Connect with us

Hír

A Bills Rob Gronkowski iránt érdeklődik

Rob Gronkowski egyelőre nem követte Tom Brady példáját és nem vonult vissza, sőt több forrás szerint is aktívan edz és próbálja formában tartani magát. Ennek fényében nem meglepő a TheAthletic.com riportja, mely szerint a Bills szívesen leigazolná a tight endet, ha végül a folytatás mellett döntene.

A lassan 33 éves támadó négyszeres Super Bowl győztes, két csapattal is a csúcsra jutott és mindent elért, amit csak lehetett. A tankjában viszont még így is maradt, tavaly is volt 55 elkapása 802 yardért és hat TD-ért az alapszakaszban, illetve további kilenc elkapása, 116 yardja és egy TD-je a rájátszásban. Még mindig a jobb tight endek közé tartozik, még ha már nem is bír végig játszani egy teljes szezont.

A Billsnek van egy ígéretes tight endje Dawson Knox személyében, aki tavaly 49 elkapásból 587 yardot és kilenc TD-t szerzett az alapszakaszban, illetve hét elkapásból 98 yardot és két TD-t a rájátszásban. Őt és Stefon Diggset leszámítva ugyanakkor nem olyan erős a skill playerek felhozatala Buffalóban, Gronkowski bőven elférne abban a támadósorban. A hírek szerint 7-10 millió körül lehet a piaci értéke, a magasabb számban már ösztönzők is benne lehetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!