Connect with us

Hír

A Giants kivágta Devontae Bookert, Andy Isabella engedélyt kapott a Cardinalstól egy cserére

A Giants tegnap megkezdte a takarítást Kyle Rudolph kivágásával, majd ugyanerre a sorsra jutott a cserefutó Devontae Booker is – írja több forrás. Ezzel a lépéssel a New York-iak további $2,125 milliót szabadítottak fel a fizetési keretben, de emellé be kellett nyelniük $1 millió halott pénzt is. Booker nem teljesített rosszul tavaly, 861 scrimmage yardot szerzett 3 TD társaságában, de ha Barkley bevethető, akkor egyértelműen csak csereszerepre kényszerül, erre pedig ebben a rossz cap helyzetben nem érdemes bő $3 milliót költenie a csapatnak. A nagy halak még hátravannak a Giantsnél, ugyanis James Bradberryre és Blake Martinezre is a távozás sorsa vár minden bizonnyal.

Mindeközben a Cardinals engedélyt adott a 2019-es második körös elkapó Andy Isabellának (és ügynökének), hogy cserepartnert keressen magának – írja Josina Anderson. A távozási szándék érthető, hiszen a WR a 2021-es szezont mindössze 13 elkapott yarddal zárta egyetlen elkapásból, de ez nem feltétlen csak a csapat hibája, és cserekérelmet nála nagyobb kaliberű játékosok szoktak beadni. Isabella nagy reményekkel érkezett a csapathoz (épp a Josh Rosen trade keretein belül), de közel sem tudta kihozni magából, vagy nem tudták kihozni belőle a potenciált, amit sokan láttak benne, három év alatt 426 yardot és 3 TD-t szállított csak a konyhára. Meglepő lenne, ha bárki adna egy hetedik körnél magasabb ellenértéket érte.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-03-03 08:35

Mondjuk Booker sokkal jobb átlaggal futott,mint Barkley.

Farubcek
Farubcek
2022-03-03 07:20

Hát ez fantasztikus. Egy három-négy éve tartó rebuild eredményeként sikerült azt elérniük, hogy a fele csapat megy a kukába, nincs franchise QB a jövőre nézve, miközben kb. nulla hely van a sapka alatt, és évek óta a liga legrosszabb csapatai között vannak. Teljesítmény ez is, nem is kicsi.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x