Connect with us

Hír

A Browns visszaigazolná Landryt és Clowney-t, de Will Fuller is szívesen csatlakozna

A Browns visszaigazolná két korábbi sztárját, a lejáró szerződésű pass rusher Jadeveon Clowney-t és a nemrég kivágott elkapót, Jarvis Landryt – állítja Mary Kay Cabot, a Cleveland.com újságírója. Ehhez a szükséges keret is rendelkezésre áll, ugyanis Deshaun Watson új szerződése mellett Amari Cooper kontraktusának átalakításával is sokat spórolt a gárda – a kettővel együtt 40 millió dollárt.

A Browns elkapósora jelenleg így néz ki: Amari Cooper, Donovan Peoples-Jones, Anthony Schwartz, Ja’Marcus Bradley és Jake Grant. Nem tragikus, de nem is olyan jó, egy Jarvis Landry kaliberű sztár még nagyon is elférne a rosteren. Ráadásul van is esély a visszatérésre, ugyanis Landry a hírek szerint nagyon szeretne Watsonnal egy csapatban játszani.

Clowney visszaigazolása is fontos lenne, nagyon jól játszott tavaly Myles Garrett túloldalán, ahol jelenleg csak csereszintű játékosok vannak. Az esetében is plusz pont lehet Watson, ugyanis korábban együtt játszott az irányítóval a Texansban.

És ha már korábbi csapattársak, Will Fuller is szívesen költözne Clevelandbe. A sérülékeny elkapó nagyon jó kapcsolatot ápol korábbi irányítójával a pályán és azon kívül is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group