Connect with us

Hír

A Packers megtartotta Rasul Douglast és Robert Tonyant

Ugyan Davante Adamst nem sikerült megtartani, de így is volt némi sikerélménye a Packersnek tegnap. A csapat visszaigazolta a tavaly remekül teljesítő Rasul Douglast 3 évre 21 millió dollárért, illetve egy évre visszatér a tight end Robert Tonyan is.

Douglas 2017-ben az Eagles harmadik köröse volt, de azóta volt már a Panthers, a Raiders, a Texans és a Cardinals játékosa is (vagy legalábbis megfordult a gyakorlócsapatukban). Tavaly a szezon közben szerezte meg a Packers az Arizona gyakorlócsapatából, majd a semmiből berobbant: kilenc meccsen kezdett, 52 tackle-t és öt INT-t jegyzett, ráadásul két picket vissza is hordott TD-re. Ha tudja ezt a szintet hozni, akkor óriási fogás lehet évi 7 millió dollárért, de kérdés mennyire lehet erre bazírozni.

Robert Tonyan tavaly elszakította az ACL-ét októberben, de előtte sem volt különösebben jó, közel sem tudta hozni a 2020-as teljesítményét (668 yardot és 12 TD-t jegyezett). A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de veteránminimum közeli lehet a fizetése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!