Connect with us

Hír

A Chiefs James Bradberryvel vagy Stephon Gilmore-ral erősítené meg a védelmét

Tyreek Hill elcserélése és Marquez Valdes-Scantling (na meg Ronald Jones) leigazolása után a Chiefs átcsoportosítja az erőit és a védelemre fókuszál, állítja több forrás. A riportok szerint a secondaryt szeretné felturbózni a csapat, mégpedig Stephon Gilmore-ral vagy James Bradberryvel.

Gilmore jelenleg szabadügynök, de állítólag elég magas fizetést szeretne, így a csapat egyelőre kivár. Az idén már 32 éves corner tavaly csak nyolc meccsen lépett pályára a Panthersben, de jól játszott, így évi 10-12 millió dollár körül mozoghat az ára.

Vele ellentétben Bradberrynek élő szerződése van a Giantsszel, idén 13,5 millió dolláros cap hitje lenne, miközben karrierje leggyengébb szezonján van túl. Pozitívum ugyanakkor, hogy jó eséllyel már egy ötödik körös pickért is mozdítható lenne, és a Giants is hajlandó lehet pár milliót átvállalni a szerződéséből.

Bármelyik corner is jön, óriási erősítést jelentenének a Chiefs védelmének, hiszen jelenleg L’Jarius Sneed, Rashad Fenton és DeAndre Baker alkotják a CB-sort.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!