Connect with us

Hír

Rövidhírek: Futót igazolt a Chiefs, Jarrad Davis visszatért a Lionshöz

Elég unalmas napunk van ma, egy-két apróbb igazoláson kívül nem nagyon történt semmi az NFL-ben. Viszont aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli, így összegyűjtöttük az elmúlt órák legfontosabb történéseit.

Az Eagles leigazolta a linebacker Kyzir White-ot 1 évre maximum 5 millió dollárért. Jó üzletnek tűnik, a Chargers korábbi negyedik körös védője ugyanis egy kifejezetten magabiztos szerelő, aki emellett elég jól blitzel és coverage-ben is vállalható. Nem sztár, de bőven elfér a Philly LB-sorában.


A hírek szerint a Chiefs leigazolja a Bucs korábbi futóját, Ronald Jonest. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de túl sokat aligha fog keresni Clyde Edwards-Helaire cseréjeként. A 24 éves támadó egyébként 2. körös volt 2018-ban és a legjobb szezonjában (2020) 978 yardot szerzett a földön, de tavaly csak elvétve kapott lehetőséget.


A Lions leigazolta a korábbi első körös linebackerét, Jarrad Davist. A védő 2017-ben került a ligába, 55 meccsen lépett pályára négy év alatt, de borzalmasan teljesített Detroitban. Tavaly a Jets adott neki egy évre 5,5 milliót, mert szerintük Matt Patricia miatt volt Davis ennyire rossz, de a linebacker New Yorkban is nagyon gyengén játszott, már amikor épp pályára tudott lépni. Talán majd most a felszínre tör a tehetség.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!