Connect with us

Hír

A Chiefsnél megvan Mathieu pótlása, de a csapat elvesztette legjobb cornerét

Három Chiefsszel kapcsolatos hír is érkezett éjjel, mindegyik a védelmet érinti.

A csapat leigazolta az ex-Texan safety Justin Reidet 3 évre $31,5 millióért (ebből $20 millió garantált), így tehát vele pótolja a távozó Tyrann Mathieu-t. A korábbi harmadik körös, még mindig csak 25 éves játékos jól kezdte karrierjét, de az utóbbi két évben nem mutatott olyan jó játékot – a Chiefsnél remélik, jobban tudják majd használni, mint Houstonban (nem lenne meglepő).

Emellett a KC elvesztette legjobb cornerbackjét, Charvarius Wardot, aki a 49ershez szerződik három évre $42 millióért. Sosem volt egy szupersztár, de a korábbi draftolatlan játékos mindig korrekt teljesítményt rakott le az asztalra. A 49ersnek fontos volt, hogy megerősítse CB-sorát, ami a legnagyobb gyengesége volt a védelemnek, és limitálta, mit csinálhatnak taktikailag.

Végül pedig arról kell megemlékeznünk a Chiefs kapcsán, hogy átalakították Frank Clark szerződését: egy két évre szóló $29 milliós egyezségben állapodtak meg, tehát a játékos gyakorlatilag belement egy fizetéscsökkentésbe. A korábbi második körös játékosnak $26,3 millió lett volna idén a cap hitje, ami tarthatatlan volt, ám a jelek szerint nem akarták kivágni az alulteljesítő pass rushert.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!