Connect with us

Hír

A Steelers, a Panthers és a Giants a támadófalat, a Chargers és a Broncos a védőfalat erősít

A Pittsburgh Steelers egy nagy nevű FA helyett ismét a saját nevelésű játékosait helyezte előtérbe: a right tackle Chukwuma Okorafor 3 évre 24 millió dollárért marad a csapat játékosa. Ez nagyon sok pénz egy olyan játékosnak, aki a PFF-nél konkrétan 61. legmagasabb értékelést kapta a 83 értékelt OT közül tavaly, ami ugyan előrelépés a 2020-as 70/79-hez képest, de ilyen ütemben haladva még 3-4 év, mire pozitív hozzáadott értéke lesz a játékhoz. Mellette még a Vikingsnál és a Cardinalsnál is gyengén teljesítő Mason Cole csatlakozik a támadófalhoz 3 évre $15,75 millióért. Center helyett viszont guard lesz.

A Panthers 3 évre 29,25 millió dollárért leigazolta a Rams Super Bowl győztes kezdő guardját, Austin Corbettet. Jó lépés volt ez a csapattól, ugyanis Taylor Motont leszámítva nincs minőségi játékos a támadófalban, Corbett pedig ha nem is elit, de egy stabilan átlag feletti guard.


A Chargers belátta, hogy a liga egyik legrosszabb futás elleni védelmével kezdeni kell valamit, így két játékos is érkezik. Egyrészt a Rams Super Bowl győztes belső védőfalembere, Sebastian Joseph-Day, aki korábban együtt dolgozott Brandon Staley vezetőedzővel. A futás ellen kiváló védő 3 évre kötelezte el magát és ez idő alatt 24 millió dollárt kereshet. Másrészt a Giantstől Austin Johnson is érkezik 2 évre $14 millióért.


A Giants két játékossal is erősíti a támadófalát. Egyrészt a korábbi Bills guarddal, Jon Felicianóval (aki centert fog játszani New Yorkban), másrészt a Coltstól érkező Mark Glowinskivel (aki tényleg guard lesz). Utóbbi szerződése is megvan, három évre $20 millió.


A Broncos a védőfalát erősítette az éjjel, ugyanis a 49erstől távozó kiváló futás elleni védő DJ Jones írt alá három évre $30 millióért.


További falakkal kapcsolatos hírek: a Vikings 3 évre 19,5 millió dollárért leigazolta a Bills védőfalemberét, Harrison Phillipst, illetve kivágta Michael Pierce-t. A Texans pedig újraigazolta Justin Britt centert és megszerezte a guard AJ Cannt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!