Connect with us

Hír

A Coltsnál nagyon nem akarnak kiállni Carson Wentz mellett

A Colts tavaly egy első körös picket adott az Eaglesnek Carson Wentzért, azonban nagyon úgy tűnik, hogy mindössze egy évre lesz a korábbi 1/2-es játékos indianapolisi irányító. Már a Super Bowl napján is jöttek olyan hírek az ESPN-től, hogy Wentzet elcserélik vagy kivágják március 18-ig, tegnap pedig a Scouting Combine helyszínén (tehát Indianapolisban) beszélt a helyzetről a general manager Chris Ballard, aki a közelében sem volt annak, hogy kiálljon Wentz mellett.

“Tudom, hogy sok kérdést fogok kapni Carsonnal kapcsolatban, de jelenleg nincs válaszom. Dolgozunk a helyzeten. A következő 10 napban le fogunk ülni Jimmel (Irsay, a tulajdonos) és Frankkel (Reich, a főedző), aztán meglátjuk, merre tovább. Természetesen azt fogjuk csinálni, ami a legjobb csapatnak rövid- és hosszútávon egyaránt.”

– mondta Ballard, via PFT.

Ballardot megkérdezték arról is, hogy mindhárom említett fél ugyanazon az állásponton van-e, ő pedig nem tudott igennel válaszolni. Azt viszont elmondta, hogy nem fogja befolyásolni a döntésüket az, hogy mit adtak fel Wentzért, és az sem, hogy milyen a mostani piac és draft QB fronton.

A fent említett március 18 egyébként azért fontos dátum, mert akkor Wentz $22 milliós fizetésének a teljes összege garantálttá válik és emellé még egy $6,29 milliós roster bónuszt is meg kell kapnia. Ha ez előtt vágja ki vagy cseréli el a Colts, akkor “csak” $15 milliót kellene kifizetni neki és ugyanennyit kellene elkönyvelni halott pénzként, ellenben megspórolnának $13,29 milliót. A Coltsnak egyébként így is a hetedik legtöbb elkölthető pénze van jelenleg a ligában, szóval kevésbé erről van szó, inkább Wentz rossz teljesítményéről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!