Connect with us

Hír

A Cowboys La’el Collins elcseréléséről tárgyal

A Cowboys nagyon érdekesen kezdi a holtszezont, hiszen a dallasiak várhatóan kivágják Amari Coopert (de minimum elcserélik), fizetéscsökkentésre akarják rávenni DeMarcus Lawrence-t, franchise taget tettek Dalton Schultzre, és most el akarják cserélni a minőségi jobb oldali tackle-jüket. Ian Rapoport számolt be arról, hogy aktív trade tárgyalásokat folytatnak La’el Collins kapcsán és több csapat is érdeklődik iránta.

A 28 éves játékosnak bonyolult a szerződéses helyzete, ugyanis tavaly eltiltották, és ez megbolygathatta a dolgokat, de nem tudni pontosan, hogyan is néz ki a kontraktus a jövőben, mennyi számít garantáltnak. Azért gondolhatjuk, hogy valami módosítás történt, mert az eredeti szerződése szerint $15,25 milliót foglalna a Cowboys idei sapkájából, de csak $1,3 milliót lehetne felszabadítani a cserével, amennyiért nem érné meg a jól teljesítő tackle-től megszabadulni. Az még lehet egy opció, hogy június 1 után cserélik el hivatalosan, ebben az esetben $10 milliót lehetne idén felszabadítani, de csak nyáron használhatná fel ezt az összeget a csapat (és jövőre is keletkezne halott pénz utána).

Collins nagyon jó teljesítményt nyújt a pályán, azonban a 2020-as szezont sérülés miatt kihagyta, tavaly pedig öt meccses eltiltást kapott tiltott szerek használata miatt. Az lehet, hogy a $15,25 milliót nem éri meg a Cowboysnak, de ha tényleg csak $1,3 milliót lehet rajta spórolni, akkor az elküldése sem igazán kifizetődő.

Ha már nagybevásárló csapatok, a Chargersnél és a Broncosnál is elférne egy ilyen képességű RT a csapatban, de a Dolphins vagy a Bengals is potenciális kérő lehet a borzalmas OL-helyzetük miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!