Connect with us

Hír

Rövidhírek: Takarítanak, spórolnak a csapatok, de pár kisebb újraigazolás is történt

A csapatok már aktívan készülnek a ligaév kezdetére, így több kisebb lépést is eszközöltek, leginkább pénzspórolás jelszóval, de volt pár újraigazolás is. Ezeket szedtük most össze röviden. 

A Raiders átalakította a futó Kenyan Drake és a left tackle Kolton Miller szerződését, ezzel $14,5 milliót szabadított fel a fizetési keretben. Miller esetében ez érthető lépés, Drake-nél már kevésbé, hiszen nem olyan fontos tagja a csapatnak és nem is nyújtott túl jó teljesítményt. Szintén a Raidersszel kapcsolatos hír, hogy nem raknak tendert a fullback és egyben csapatkapitány Alec Ingoldra, ami kissé meglepő, hiszen jó játékos és Josh McDaniels szokott fullbacket használni. Ingold a szezon közepén megsérült, de nyárra egészséges lesz.

A Saintsnél is volt átalakítás, két pass rusher, Cam Jordan és Tanoh Kpassagnon szerződéséhez nyúltak hozzá, ezzel $12,4 milliót szabadított fel a csapat. Itt is inkább csak egyikük esetében (Jordannél) volt igazán logikus a lépés. Emellett a szintén pass rusher Carl Granderson kapott egy két éves hosszabbítást az ERFA tender helyett.

A Rams nem hosszabbít a linebacker Troy Reederrel, kiengedi a piacra. Tavaly 10 meccsen kezdett és többször is ő volt a play caller a védelemben.

A Titans kivágta a korábbi harmadik körös futó Darrynton Evanst, aki két év alatt csak 6 meccsen tudott pályára lépni sérülések miatt. A csapat emellett újraigazolta a long snapper Morgan Coxot.

A Giantsnél az elkapó Sterling Shepard belement a fizetéscsökkentésbe, így marad a csapatnál. Nem marad viszont a punter Riley Dixon, akinek elküldésével $2,8 milliót szabadított fel a Giants a fizetési keretben.

A Jets egy évre újraigazolt két safetyt, Lamarcus Joynert és Will Parkst.

A Bills ugyanígy tett az elkapó és special teamer Jake Kumerow-val.

A 49ers újraigazolta az irányító Nate Sudfeldet, ráadásul $2 milliót garantált is neki, tehát nagyon úgy néz ki, hogy ő lesz a csere Trey Lance mögött. Mellette a védőfalember Maurice Hurst és a futó JaMychal Hasty is újraigazolásra került.

A Commanders nem ad tendert az irányító Kyle Allennek, aki így szabadon igazolhatóvá válik, Wentz cseréje pedig Heinicke lesz.

A korábbi első körös cornerbackjet, Jeff Gladney-t azzal vádolták, hogy megütött és fojtogatott egy nőt tavaly, azonban végül nem találták bűnösnek. A vádak miatt a Vikings tavaly kivágta, most viszont akár visszatérhet a ligába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!