Connect with us

Hír

A Falcons megegyezett Matt Ryannel, így még négy extra napig várhat a csapat Deshaun Watsonra

Davante Adams elcserélése vitte a prímet tegnap este, de volt még egy nagyon fontos hír. A Falcons kezdő irányítója, Matt Ryan beleegyezett abba, hogy az idei 7,5 millió dolláros roster bónusza ne pénteken, hanem jövő hét kedden váljon teljesen garantálttá.

Az egyik magyarázat erre a Ryan szempontjából furcsa döntésre az, hogy az irányító egyszerűen csak nagyon jó fej és megkönnyíti a csapat dolgát abban, hogy megszerezhesse a helyére pályázó Deshaun Watsont. Ha összejön a csere, akkor ő új csapat után néz (elcserélik), ami úgy is kifizeti ezt az összeget, ha meg nem, akkor marad Atlantában és akkor a Falcons fizeti ki neki a 7,5 millióját. Magyarán Ryan mindenképp megkapja ezt a pénzt, a kérdés csak az, kitől.

Egy másik értelmezés szerint Ryan azért ment ebbe bele, mert a Falcons megígérte neki, hogy bármi történjék, az Atlanta elcseréli egy olyan csapathoz, ami fixen vele tervez. Ezt pedig jóval könnyebben tudja teljesíteni a Falcons úgy, hogy nem neki kell állnia az irányító roster bónuszát.

Így vagy úgy, a Falconsnak most még négy napja van arra, hogy meggyőzze Watsont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!