Connect with us

Hír

A Browns után a Panthers is kiesett a Deshaun Watsonért folytatott versenyből

Minden releváns forrás lehozta a hírt, hogy Deshaun Watson jelezte a Panthers képviselőinek, nem őket választja. Így már csak a Falcons és a Saints van versenyben a klasszis irányító játékjogáért, ugyanis a Browns már tegnap kiesett a versenyből.

Jelenleg lehetetlen megmondani, melyik csapatot választja Watson. A Saintsszel már kétszer is beszélt, viszont Atlantában nőtt fel, a Falcons kedvenc csapata és az atlantaiak Matt Ryannel is mindenben megegyeztek arról, hogy a franchise-nak a lehető legnagyobb esélye legyen Watson megszerzésére (négy nappal eltolták a veterán irányító 7,5 millió roster bónuszának garantálttá válását).

Ezzel kapcsolatban több forrás is arról számolt be, hogy Watson akár az egész hétvégét a döntés meghozatalára szánhatja, így bőven benne van a pakliban, hogy csak hétfőn dől el, mi lesz az NFL egyik legjobb fiatal irányítójának a sorsa.

Watson feje felett még mindig ott lógnak a szexuális zaklatásos polgári perek, de a jelek szerint a csapatokat ez annyira nem zavarja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!