Connect with us

Hír

A Browns után a Panthers is kiesett a Deshaun Watsonért folytatott versenyből

Minden releváns forrás lehozta a hírt, hogy Deshaun Watson jelezte a Panthers képviselőinek, nem őket választja. Így már csak a Falcons és a Saints van versenyben a klasszis irányító játékjogáért, ugyanis a Browns már tegnap kiesett a versenyből.

Jelenleg lehetetlen megmondani, melyik csapatot választja Watson. A Saintsszel már kétszer is beszélt, viszont Atlantában nőtt fel, a Falcons kedvenc csapata és az atlantaiak Matt Ryannel is mindenben megegyeztek arról, hogy a franchise-nak a lehető legnagyobb esélye legyen Watson megszerzésére (négy nappal eltolták a veterán irányító 7,5 millió roster bónuszának garantálttá válását).

Ezzel kapcsolatban több forrás is arról számolt be, hogy Watson akár az egész hétvégét a döntés meghozatalára szánhatja, így bőven benne van a pakliban, hogy csak hétfőn dől el, mi lesz az NFL egyik legjobb fiatal irányítójának a sorsa.

Watson feje felett még mindig ott lógnak a szexuális zaklatásos polgári perek, de a jelek szerint a csapatokat ez annyira nem zavarja.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2022-03-18 13:43

Watsonnak hosszútávon a Saints lehet a legjobb, de rövidtávon velük jár a legrosszabbul. Jó pár év, mire ott a fizetési sapkát rendezik.

Zoard
Zoard
2022-03-18 10:08

Vacconnak miért lenne jó a Falconsban azon kívül hogy ott nőtt fel?
A Saints meg nem tud örökké a jövőből kölcsönkért erőforrás miatt megtartani jó keretet.
Ha az edzőzseni meg tényleg szabadságon lesz legalább egy évet, akkor ez erős mélyrepülés lehet.

Pedro44
Pedro44
2022-03-18 07:20

“klasszis irányító” nem volt és szerintem nem is lesz az. kicsit könnyen dobálóztok ezzel a jelzővel, neki ahoz sokat kellene bizonyítani h klasszis legyen mint Manning, Brady, Montana vagy Marino pl.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  Pedro44
2022-03-18 13:09

Akiket felsoroltál, azok elitek. A klasszis nagyobb halmaz, aminek valódi részhalmaza az elit.

Farubcek
Farubcek
Reply to  Pedro44
2022-03-18 09:23

Megítélés kérdése. Szerintem teljesen fair a szűken vett elitre a klasszis játékos kifejezés, mert tényleg azok – játéktudásban, tehetségben nincs nagy különbség Watson és mondjuk Brady között. Plusz a magyar sportújságírásban egy teljesen bevett szófordulat a klasszis az aktuális legjobbakra, nem csak amerikai fociban.

Az, hogy milyen örökséget hagy maga után (sikerek, játék megváltoztatása, emberi szempontok, stb.), megint más kérdés – de ezt általában a korszakos játékos, a legenda, stb. szavakkal szoktuk jelezni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Farubcek
2022-03-18 10:24

“… játéktudásban, … nincs nagy különbség Watson és mondjuk Brady között. ”

Hát azért! Na!

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Pedro44
2022-03-18 08:40

Annál is inkább,mert a klasszis egy emberi minőséget is jelent a játéktudáson kívül,azt meg tudjuk.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x