Connect with us

Szabadügynök

A helyzet változatlan – Texans FA-kitekintő

A Texans igencsak furcsa szabadügynökpiacot mutatott be tavaly, rengeteg közepes játékost igazolt, de mindenkit 1-2 éves szerződéssel. Nyilvánvalóan már arra az időszakra készülnek, ami Watson után lesz, hogy amikor megérkezik a jövőbeli franchise irányító, akkor minden lehetséges cap space és draft tőke rendelkezésre álljon majd.

Azonban Watson ügye továbbra is lezáratlan, jelenleg nem látható, hogy felmentik-e a QB-t és ha igen, akkor mennyiért és hova lehet elcserélni. Így pedig szerintem ennek az időszaknak sem lehet még rebuild a jelszava. Mindeközben több mint tizenöt tavaly szerződtetett játékosnak jár le a szerződése, valamint a korábban rosteren lévőkről is dönteni kell, nem lehet teljesen lenullázni a keretet. Fel van adva a lecke Caseriónak.

Cap Space

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!