Connect with us

Szabadügynök

Elkapót most, falat a drafton – Jaguars FA-kitekintő

Második 1/1-es szezon azok után, hogy a tavalyi drafton megszerezték az elmúlt évek legígéretesebb irányító tehetségét… a Jaguars amúgy sem sikeres évei után is igazi mélypontnak számított a 2021-es szezon. A gyorsan megbukó Meyert le is cserélték Doug Pederson korábbi Super Bowl-győztes edzőre, akitől ugrásszerű javulást várnak, és hogy a csapat végre elmozduljon a liga legaljáról.

Azt lehet mondani, hogy a fenti célokra mindenképp van esélye a csapatnak. Sok pénz, értékes draft jogok és egy még mindig óriási potenciállal rendelkező irányító áll a Jaguars rendelkezésére. Idén azonban nem szabad abba a hibába esni, mint tavaly. Komoly segítséget kell adni Lawrence-nek, mert a Jaguars skill személyzete a liga talán legrosszabb egysége volt 2021-ben. (Főleg azok után, hogy Etienne már a szezon előtt, DJ Chark pedig közben került végleg IR-re). A nagyjából jónak mondható támadófalból is több távozó van. Ezekre kell helyezni a fókuszt, de persze a védelem oldalán sem ártana pár kezdő játékos. Teendő tehát akad.

Játékosok, akiken spórolni lehet

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!