Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Ahmad Gardner

A Cincinnati Bearcats playoffba jutása miatt tavaly jóval nagyobb figyelmet kaptak a Group of 5 csapatok és ezáltal a náluk vitézkedő prospectek is. Sokan kapaszkodtak magasra a boardokon, a legmagasabbra talán pont a Bearcats kiváló cornerbackje Ahmad Gardner, aki akár top10-es pick is lehet.

Ahmad Gardner a Martin Luther King középiskolában egy történelmi fekete iskola tanulójaként nevelkedett Detroitban. Gyerekkora nem volt egyszerű, de a sport segítségével egyre gyorsabban fordult jobbra, az iskolájában a cornerback mellett elkapóként is kipróbálta magát, de mindig is inkább előbbiben volt jó mentalitása miatt. Bár regionális szinten nem számított rossz játékosnak, azért országos listákon nem tartozott a krémhez, így csak háromcsillagos tehetségként kategorizálták az egyetem előtt.

Ő a Bearcats ajánlatát fogadta el, mert itt első évétől kezdve számíthatott kezdő játékra és mindennél fontosabb volt számára, hogy folyamatosan vezérként legyen kezelve és meg tudja mutatni a harcosságát.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!