Connect with us

Szabadügynök

Arctalanul – Bears FA-értékelő

Chicagóban új vezetés próbálja meg visszakormányozni a liga egyik legtradícionálisabb csapatát annak megérdemelt helyére, ez úgy néz ki nem egy év alatt fog megtörténni. Hiába, nem minden kezdet hoz egyből teljes megújulást.

A Bears 2018-ban zárt utoljára pozitív szezont és bár az elmúlt években is elérték időnként a rájátszást, az azonnali kiesésen kívül nem jutott több a gárdának. Ryan Pace és Matt Nagy tavaly csupán 6 győzelmet tudott összehozni a csapat élén, ami az állásukba került. A helyükre érkező Ryan Poles és Matt Eberflus kettősnek elsőre pedig egy még a tavalyinál is gyengébb rosterrel kell megkezdenie a munkát. Azonban nem a roster minősége fogja maghatározni a következő éveket Illionisban, hanem hogy milyen irányító lesz Justin Fieldsből. Ezt kell minél hamarabb kiderítenie a csapatnak, ami nem biztos, hogy 2022-ben meg fog történni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!