Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Evan Neal

Kevés olyan poszt van az idei drafton, amely egyaránt mély és top tehetségek is alkotják, de a támadófal pont ilyen. Sok eltérő játékos van a class tetején, de talán az egyik legstabilabb az Alabama tackle-je, Evan Neal.

Neal egész karrierjében az elit krémjéhez tartozott, már a középiskolában a csapat oszlopos tagja volt, ennek megfelelően pedig ötcsillagos tehetségként jegyezték, sőt mi több a saját recruit osztályában ő volt a legmagasabban jegyzett offensive tackle és összeségében a harmadik legmagasabban jegyzett prospect. Nem volt hát meglepetés, hogy sok suli versenyzett a kegyeiért, többek között szülőállamnak, Floridának a legjobbjai is, de ő végül az Alabamát választotta.

Nick Saban csapatában pedig bekerülése után egyből kezdő lett és egyetemi évei alatt végig stabil tagja volt a csapatnak. Még lenyűgözőbb, hogy mindhárom évében más poszton játszott és mindhárom évében más irányítót kellett védenie, de ez egyáltalán nem látszott a teljesítményén.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!