Connect with us

Hír

A Lions betartotta az ígéretét, rossz napjuk volt a linebackereknek

A Lions betartotta az ígéretét és az új ligaév kezdete után elküldte Trey Flowerst. A pass rusher menesztésével 10,386 millió dollárt spórol a csapat 12,8 millió dollárnyi halott pénz mellett.

A 28 éves pass rusher önmagában egy kiváló játékos: amikor a pályán van, akkor többnyire megszolgálja a 18 millió dolláros fizetését, de három detroiti szezonja alatt mindössze 1316 snapen játszott. A 23 milliós cap hitje nagyon sok ilyen kevés játékidőért, ráadásul a menesztése sem nagy érvágás – az Okwara testvérek elég ígéretesen teljesítenek, Charles Harrist is visszaigazolta a csapat, illetve az 1/2-es pickkel is lehetséges, hogy pass rusher érkezik.


A Steelers Myles Jack leigazolása után elküldte Joe Schobertet, amivel 7,8 millió dollárt spórolt a csapat. A lépés érthető, ugyanis Jack és a korábbi első körös Devin Bush miatt fölöslegessé vált a veterán védő.


Ahogy várható volt, a Bears elküldte Danny Trevathant.  A 32 éves LB már túl volt a pályája csúcsán, a szerződése utolsó évébe lépett, de a sok korábbi átalakítás miatt egy sima kivágással 3,2 millióval nőne a cap hitje, tehát spórolni nem lehet vele. Emiatt jó eséllyel post-june1 jelöléssel lesz elküldve, amivel 3,2 millió dollárt lehet felszabadítani (cserébe jövőre lenne 5,4 millió dollárnyi DM-e).


A Raiders nagytakarításba kezdett a védelemben, a védőfal (Carl Nassib és Yannick Ngakoue) után a linebacker-sor sem úszta meg. A csapat kivágta Nick Kwiatkoskit és Cory Littletont is. Előbbi után 5 millió dollár szabadult, fel, míg utóbbi esetén 14 millió dollárnyi halott pénz mellett mindössze 1,764 milliót spórolt volna a csapat, így Nassibhoz hasonlóan ő is post-june1 jelöléssel lett elküldve. Ez azt jelenti, hogy velük majd nyáron spórol a csapat közül $20 milliót, aminek a nagy részét majd áttolják 2023-ra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!