Connect with us

Hír

Deshaun Watson nem tud dönteni a négy kérője közül

Deshaun Watsonért jelenleg négy csapatos verseny folyik, az irányító pedig találkozott is már mind a négy kérőjével, azaz a Saintsszel, a Panthersszel, a Brownsszal és a Falconsszal. Előbbi hárommal Houstonban, a Falconsszal viszont Atlantában, ugyanis Watson ott nőtt fel. Mindegyik meetingen ott volt a tulajdonos, a general manager és a főedző is.

A PFT információi szerint mind a négy csapat jó benyomást keltett, épp ezért Watson jelenleg meg van lőve és nem tudja, melyiket válassza. A döntése nincs időhöz kötve, akár felkelhet ma reggel is úgy, hogy kitalálta a jövőjét, de akár pár napba is telhet ez. Ez csak azért érdekes, mert állítólag többen is arra várnak – főleg a fenti csapatoknál a lejáró szerződésű játékosok vagy akik épp döntenek, hogy oda igazoljanak-e –, hogy mi lesz a sorsa Watsonnak, ezért nem volt akkora pörgés a piacon eddig.

Nem zárható ki az sem, hogy valaki még beugrik a versenybe (például az Eagles). Ehhez előbb meg kell állapodni a Texansszal egy körülbelüli árban, majd utána lehet találkozni az irányítóval.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group