Connect with us

Hír

A Panthers első kört és még valamit kér Christian McCaffrey-ért

Ugyan a Panthersnél hivatalosan azt mondják, hogy a sztárfutó Christian McCaffrey nincs a trade blockon és nem akarják elcserélni, a színfalak mögött mégis fogadják a hívásokat vele kapcsolatban. Többen is érdeklődtek az utóbbi időben, de a lécet mondjuk elég magasra állította a Carolina, ugyanis Jonathan Jones (CBS Sports) információi szerint a Panthers egy első kört és még valamilyen kompenzációt kér CMC-ért.

McCaffrey egészségesen képes egy 1000 futott + 1000 elkapott yardos szezonra és még csak 26 éves lesz a szezon kezdetén, de az utóbbi két évben 23 meccset hagyott ki (a lehetséges 33-ból) több féle sérülés miatt is (boka, combhajlító, váll). A Panthers 2020-ban adott neki egy négy évre szóló $64 milliós szerződést, amivel a legjobban fizetett futóvá tette, CMC azonban csak még hangosabbá tehette a “ne fizess meg futókat” tábort.

Egy csere esetén – legyen bármi is az ellenérték – a Panthersnek $18,5 millió halott pénzt kellene benyelnie és nem hogy spórolna a lépéssel, de még bukna is bő $4 milliót – legalábbis rövid távon, hiszen 2023-tól megszabadítanák magukat a terhektől. Esetleges új csapatának idén egy $8,6 milliós fizetést kellene átvennie, a következő években pedig nem garantált $12 milliókat kellene minden szezonban kifizetni a jelenlegi szerződés szerint.

A carolinaiaknak nyilván jól jönne a kompenzáció, hiszen az idei drafton a Sam Darnold- és a CJ Henderson cserék miatt nincs második- és harmadik körös pickjük sem. Mindenesetre az első körös ellenérték teljesen irreális.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!