Connect with us

Hír

BREAKING: A Dolphins franchise taget tett Mike Gesickire

A legjobb tight endek nem kerülnek ki a piacra, David Njoku után Mike Gesicki is franchise taget kapott (és még Dalton Schultz is kaphat egyet a Cowboystól), állítja több forrás. A tight end tag értéke 2022-ben 10,913 millió dollár.

Gesickit a Dolphins választotta ki még a 2018-as draft második körében. Az újonc éve nagyon gyengére sikerült, de másodévesként már 570 yard és öt TD került a neve mellé, az elmúlt két szezonban pedig kétszer is átlépte a 700 yardos határt és összesen nyolc TD-t gyűjtött.

Nem lehengerlő számok, de ez nem rajta múlt – a Dolphins támadósorából nehéz volt kitűnni, de azt láttuk, hogy nagyon jó elkapásoknál. A piacon 13 milliót is könnyen megkaphat, így nem kizárt, hogy a csapat annyira nem fog igyekezni, hogy még a júliusi határidő előtt megegyezzen a támadóval egy hosszabbításról.

Gesicki egyébként akár benyújthat egy fellebbezést, hogy ne a tight end taget kapja, hanem az elkapókét, tekintve hogy alig áll fel a fal mellett, legtöbb idejét a slotban tölti és még a szélen is többet áll fel, mint in-line. Ha nyerne, akkor $18,4 milliót kapna a tag alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group