Connect with us

Hír

A Rams a kezdő centerét, a Bucs a kezdő cornerét tartotta meg

Az NFC két éllovasa is fegyverkezik, vagy legalábbis próbálja tartani a szintet. A Bucs kisebb meglepetésre visszaigazolta a kezdő corner Carlton Davist, míg a Rams a kezdő center Brian Allent tartja meg.

Davistől korábban ilyen riportok érkeztek, hogy nem marad Tampában, így kissé váratlan, hogy végül sikerült megegyezni (talán kellett ehhez Tom Brady is). A fiatal corner 3 év alatt 45 millió dollárt kereshet.


A Rams 3 évre 24 millió dollárért tartja meg Brian Allent. Várható volt, hogy inkább a centert, nem pedig a szintén lejáró szerződésű guard Austin Corbettet igazolja vissza, kettőjük közül Allen nemcsak jobb értéket képvisel, de olcsóbb is.


További releváns hír, hogy Teddy Bridgewater a Dolphinshoz igazolt cserének, sőt a Miami leigazolta az elkapó Cedric Wilsont is 3 évre 22,8 millió dollárért.


A pass rusher/special teamer Dennis Gardeck 3 évre 12 millió dollárért igazolt vissza a Cardinalshoz, míg a csereirányító Colt McCoy 2 évre 7,5 millióért marad Arizonában.


Két tight end is csapatot talált magának. A Colts 3 évre 18 millió dollárért igazolta vissza Mo Alie-Coxot, míg óriási meglepetésre a Seahawks 3 évre 24 millió dollárért hosszabbított azzal a Will Disslyvel, aki egyrészt még soha nem szerzett 265 yardnál többet, másrészt teljesen felesleges Noah Fant megszerzése után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!