Connect with us

Hír

A Saints meg akarja tartani Marcus Williamst, de a tag nem opció

A Saints tavaly egy 100+ millió dolláros cap túllépés ellenére is megtartotta Marcus Williamst egy franchise taggel. New Orleansban imádják az amúgy tényleg kiváló safetyt, de idén már nem akarják megtartani minden áron – Jeremy Fowler információi szerint a csapat nem fog franchise taget használni, ha nem sikerül megegyezni egy hosszú távú szerződésről.

Williams egy minimum Pro Bowl kaliberű safety, nagy fogás volt a 2017-es draft második körében. A piacon rekordfizetést kaphat, de az évi 15 millió dollár szinte biztos. A franchise tag sem lenne sokkal drágább, még a 120 százalékos szabállyal együtt is 16,2 millió dollárról lenne szó, de a Saintsnek még mindig 44 millió dolláros cap túllépése van, vagyis Williams tageléséhez legalább 60+ millió dollárt kellene felszabadítani az új ligaév kezdetéig.

Jelenleg valószínűbb, hogy a kiváló safety tesztelni fogja a piacot, de mivel a Saintsnél nagyon szeretik, így nem lenne meglepő, ha a következő 10 napban tető alá hoznának egy hosszabb távú megállapodást.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!