Connect with us

Hír

A Commanders egy erős ajánlatott tett a Seahawksnak Russell Wilsonért

A Washington Commanders general managere, Martin Mayhew korábban azt nyilatkozta, hogy minden csapatot megkerestek egy potenciális QB-cserével kapcsolatban, és most arról szólnak a hírek, hogy az első ajánlatokat is kiküldte a fővárosi gárda. Ian Rapoport riportja szerint a Commanders egy “erős ajánlattal” kopogtat a Seahawksnál Russell Wilsonért.

Pete Carroll a Combine-on azt mondta az újságíróknak, hogy “nem szándékoznak” elcserélni Wilsont, de ez nem jelent semmit. Egyrészt kilenc éve szóról szóra pont ugyanezt mondta Percy Harvinról, akit pár nappal később el is cserélt a csapat, másrészt a “nem szándékozunk” nem egy túl erős kiállás a QB mellett. Mindenesetre ezt az úgynevezett erős ajánlatot is visszautasította a Seahawks.

Wilson elcseréléséről az elmúlt években egyre több pletyka jelenik meg, tavaly pedig már állítólag a QB is jelezte a távozási szándékát – nem lenne tehát teljesen meglepő egy váltás, még ha nem is ez a valószínűbb forgatókönyv. Az irányító jelenlegi szerződése még két évig érvényes, mindössze 19 és 22 millió dollárt keresne és a Seahawks is fel tudna szabadítani 11 millió dollárt a cserével.

A korábbi évek cseréi alapján két első kör a minimum a 34 éves irányítóért és ebben benne kell lennie az idei 1/11-es is. Tavaly a Rams Matt Staffordért két későbbi első kört adott, ami nagyjából annyit ér, mint az 1/11, így némi apróval kiegészítve az 1/11-es és a Commanders 2023-as elő köre abszolút reális. Persze ebbe Wilsonnak is van beleszólása, ugyanis van no trade kitétel a szerződésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!