Connect with us

Hír

Az Eagles a pass rusherével hosszabbított, tackle-t szerzett a Broncos, tovább igazol a Raiders

Volt néhány közepes léptékű igazolás tegnap, ezeket szedtük most egy csokorba. 

Az Eagles két évre újraigazolta a korábbi első körös pass rusher Derek Barnettet. Meglepő lépés, tekintve hogy nem voltak vele elégedettek az edzők, sok buta büntetést szedett össze és csak 2,5 sackje volt tavaly – előtte négy év alatt 19,5 zsákolás jött össze, ami elmarad egy top15-ös pick elvárásaitól. Az Eagles valószínűleg úgy gondolkodik, hogy David Ojabo sérülésével jó eséllyel nem marad a legjobb pass rusherek közül senki számukra az első kör közepéig. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek.

A Broncos befoltozta egyik, ha nem a legnagyobb hiányposztját, ugyanis Billy Turner írt alá a csapathoz egy évre maximum $5 millióért. A jobb oldali tackle-t az új főedző Nathaniel Hackett jól ismeri a Packersből, hiszen az utóbbi három évben 43 meccsen kezdett Green Bayben tackle és guard poszton egyaránt. Egyébként a korábbi harmadik körös játékos játszott már korábban a Broncosban, egészen pontosan 2016-tól 2018-ig.

A Raiders két igazolást is megejtett a védelme közepére. Egyrészt a linebacker Jayon Brown, másrészt a safety Duron Harmon igazolt Las Vegasba – egyikük esetében sem tudni a szerződés részleteit egyelőre. Brown korábban ötödik körös játékos volt a Titansnél és elsősorban coverage-ben hasznos játékos. Harmon a Patriots harmadik körös húzása volt 2013-ban, amikor mind Josh McDaniels, mind a general manager Dave Ziegler a csapatnál volt, hat évet töltöttek együtt és három gyűrűt szereztek. A safety sor sem épp erőssége a Raidersnek jelenleg, úgyhogy elfér a tapasztalt ember a poszton.

A Commanders visszaigazolta a tackle Cornelius Lucast két évre $8,2 millióért. A korábbi draftolatlan játékos sok csapatnál játszott már, az utóbbi két évet töltötte a fővárosban és 15 meccsen volt kezdő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!