Connect with us

Hír

A Bears elcserélné Nick Folest

A Chicago Bears leigazolta Trevor Siemiant két évre $4 millióért, ami egyből felvette a kérdést, hogy minek ő még Justin Fields és Nick Foles mellé a QB-szobába. Nos, a csapat egy ideje próbálkozik már elcserélni Folest és ez folytatódni is fog az igazolás után – írja Mike Garafolo.

Folesnak egy év van még hátra a szerződéséből és $10,66 milliót foglalna a sapkából. Ebből kivágással viszont csak $3 milliót lehet felszabadítani, a többit be kellene nyelni halott pénzként, hiszen kifizették már a $4 milliós roster bónuszát és a fizetéséből $1 millió teljesen garantált – csere esetén ezt az $1 milliót még megspórolná a csapat.

Foles két éve a Bears tagja, miután a Jaguars lepasszolta nekik. Akkor hét meccsen is kezdő volt, tavaly viszont csak egyszer lépett pályára. Karrierjében 56 kezdő meccsen 62,4%-os pontosságot, 14.003 yardot, 82 TD-t, 43 interceptiont és egy varázslatos Super Bowl menetelést tudhat magáénak.

Az jó kérdés, hogy hol számítanának a szolgálataira, Doug Pederson miatt a Jaguars érdekes opció lenne, bár kérdés mennyire akar Foles oda visszamenni.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group