Connect with us

Hír

BREAKING: A Browns franchise taget tett David Njokura

Holnap van a tag határidő, azonban az első fecske már megérkezett Orlando Brown személyében, most pedig a második is, ez azonban már kisebb meglepetésnek számít. Ian Rapoport ugyanis arról számolt be, hogy a Cleveland Browns ráhelyezte a taget a tight end David Njokura. Ez körülbelül $10,9 milliót jelent majd a számára garantáltan a 2022-es szezonra, már amennyiben nem egyeznek meg a nyár közepéig egy hosszú távú szerződésben.

Njoku korábban első körös prospect volt (2017, 1/29), azonban ehhez a nívóhoz sosem ért fel, karrierje során összesen egy meccse volt, amikor elérte a 80 elkapott yardos határt. Tavaly 475 yarddal és 4 TD-vel zárt, karrierje során 1754 yard és 15 TD került a neve mellé.

Ráadásul a Brownsnak van már egy jól fizetett tight endje Austin Hooper személyében, ezért is tűnhet elsőre furcsának a franchise tag. Annyiban lehet logikus, hogy a Browns alapfelállása a 12 personnel, amikor két tight end van egyszerre a pályán, így Njoku is kezdőnek számít igazából, és elkapó fegyverekből nem áll jól a gárda, hiszen WR-ben csak Jarvis Landry nevezhető jó játékosnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!