Connect with us

Hír

BREAKING: Orlando Brown franchise taget kapott!

Magyar idő szerint holnap este 10-ig lehet kiosztani a franchise tageket, azonban eddig még senki sem élt ezzel a lehetőséggel. Eddig, ugyanis Adam Schefter információi szerint a Chiefs rárakja a taget a tavaly csere útján megszerzett tackle-re, Orlando Brownra. Ez azt jelenti, hogy idén körülbelül $16,7 milliót fog keresni garantáltan.

Nem meglepő a lépés, az egyértelmű volt, hogy nem fogja a Chiefs kiengedni a piacra, így a franchise tag vagy egy hosszú távú megegyezés volt a lehetőség a holnapi határidőig. Végül előbbi lett a megoldás, így pedig a nyár közepéig van lehetősége a feleknek kialkudni egy hosszabb távú kontraktust – ha ez nem sikerül, akkor jövőre ugyanebben a helyzetben lesznek.

A 25 éves Brown 2018-ban a Ravens harmadik köröse volt és másodévétől kezdve egy stabil jó (de nem elit) teljesítményt nyújtott. Baltimore-ban nem lehetett bal oldali tackle Ronnie Stanley miatt, így kérte az elcserélését, a Chiefs pedig tavaly meg is kötött egy üzletet a Ravensszel. Mahomes előtt is jó teljesítményt nyújtott, azonban hosszú távú szerződésben egyelőre nem sikerült megegyeznie a Chiefsszel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!