Connect with us

Hír

BREAKING: Baker Mayfield cserét kér!

Miután a Browns erősen érdeklődött Deshaun Watsonért, Baker Mayfield és ügynöke tájékoztatta a csapatot, hogy szeretné, ha elcserélnék – írja Tom Pelissero. Ez azért is érdekes, mert a Browns már kiesett a Watson-versenyből és azt kommunikálták, hogy megtartanák Mayfieldet, ha ő is akar maradni. Nos, a jelek szerint nem akar, szerinte már nem hozható helyre a kapcsolat és úgy gondolja, ez a legjobb mindkét félnek.

A Colts lehet például a kérők közt, vagy aki lemarad Watsonról, tehát a Panthers, a Saints és esetleg a Falcons.

UPDATE: A Browns nemet mondott az irányítónak, nem szándékoznak elcserélni.

 

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Everlast77
Everlast77
2022-03-18 06:19

Legjobb lenne Mayfield-nek, ha kiülné a szezont, és teljes fel tudna gyógyulni, aztán ’23-ban új csapatban neki lehet esni újra a dolognak. A Browns meg nem nagyon igyekszik, hogy végre szerethető csapat legyen belőle!

pritek
pritek
2022-03-18 00:15

Oriasi meglepetesre, ha lenyilatkozod orszagos mediaban, hogy gyerekes az iranyitod, akkor annak nem fog orulni. Igazan felnottes huzas volt a Brownstol. Azota sem ertem, hogy milyen profitot vartak ettol a lepestol. Barmi volt a terv, csak szarul johettek ki belole. Es akkor most 🍿🍿

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  pritek
2022-03-18 05:06

A vicces az hogy még a pénzzel se tudják megfogni,mert kb az eddigi foci+szponzor bevétele ilyen 80-90 milka között van.
Az meg extra a szurkolók felé hogy pont azzal játszák ezt el aki még sérülten is lejátszott meccseket.

ktms
ktms
2022-03-18 08:28

Browns szurkolóként – látva az összes meccsét – annyit elmondhatok, hogy Mayfield sajnos abszolút nem vált be. Négy év alatt egyetlen elfogadható fél évet produkált (igaz akkor nagyon jó számokkal), de az is kiderült, hogy nem clutch játékos és nem egyenletes a játékának a színvonala és nem is jelenlegi FO embere, nem ők draftolták de kapott esélyt. Emellett mindig csak a fogadkozás ment, de csak nem jött az áttörés.

Mayfield ezelőtt két héttel egyébként már tudta, hogy a csapat körül fog nézni a QB piacon, szóltak neki, tehát nem most derült ez ki. Hogy ki milyen pletykának hisz (gyerekes vs felnőtt » nettó baromság), az a saját dolga. Szóval abszolút várható volt, hogy el lesz cserélve, már csak azért is mert az utolsó évében jár a szerződése, nem is drága így most lehet még érte kapni valamit.

Emellett abszolút érthető, hogy menni akar, hiszen nem bíznak benne. El is fogják engedni csak még srófolják az árát, és még az is lehet, hogy jobban fog neki menni pl Seattle-ben ;) . Aki QB még elérhető a piacon a csapatnak, azokkal sem lesz rosszabb a Browns, igaz sokkal jobb sem.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2022-03-18 07:58

Nincs itt semmi látnivaló. Az ég kék, a fű zöld, a Browns bénázik. Most épp két szék közül a pad alá.
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy “normális” csapat lesz belőlük.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x