Connect with us

Hír

Za’Darius Smith meggondolta magát, mégsem megy a Ravensbe!

Tegnap még úgy volt, hogy a Packerstől kivágott Za’Darius Smith visszatér korábbi csapatához, a Baltimore Ravenshez négy évre $35 millióért. Nagyon jó üzletnek gondoltuk a csapat részéről, azonban a pass rusher most meggondolta magát és mégsem ír alá a Hollókhoz, helyette marad szabadügynök – írja Ian Rapoport.

Ez már a harmadik ilyen lépés idén, hiszen a pass rusher Randy Gregory és a futó JD McKissic is kihátrált egy szerződésből, előbbi mert a Cowboys az utolsó pillanatban szólt a szerződés egy Gregory számára kedvezőtlen részletéről, McKissic pedig azért, mert inkább mégis maradni akart korábbi csapatánál, a Commandersnél, ahonnan korábban nem érkezett megfelelő ajánlat. Azt nem tudni még, mi áll Smith döntésének hátterében.

Smith-t 2015-ben draftolta a negyedik körben a Ravens, kinevelte, majd elengedte – ahogy szokása, és bezsebelt mellé egy magas kompenzációs picket. A Packersben is jól játszott, ám tavaly sérült volt, most pedig a fizetési sapka áldozata lett.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2022-03-18 17:25

Hogy mennek ezek a dolgok szerződéskötés procedúrában? Szóban megegyeznek az aláírásról (amiről a jólértesültek tudomást szereznek és kitvítelik), majd a delikvens alszik rá egyet és másnap nem írja alá az átküldött szerződéspapírt?

katonadani
Reply to  Zoard
2022-03-18 17:57

nagyjából. szóban megegyeznek, az ügynök küldi az infót az insidereknek, aztán 99%ban alá is írnak :D

Zoard
Zoard
Reply to  katonadani
2022-03-19 10:04

Vajon mi oka lehetett visszamondani? Valaki megsúgta neki hogy mióta eljött nincs ingyen kakasos nyalóka meg melegvíz az öltözőben?

katonadani
Reply to  Zoard
2022-03-19 11:55

vagy rájött h túl olcsón írt alá :D nem tudom, sok minden lehet, találgatni lehet

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x